Ποιοί είμαστε
Eστιάζουμε σε αυτό που έχει πραγματικά σημασία. Δηλαδή σε εσάς.
Η Εταιρεία μας
Η εταιρεία Alpha Plus Τεχνική – Εμπορική δραστηριοποιείται στη Δυτική Μακεδονία με έδρα την Καστοριά και στην Θεσσαλονίκη όπου διατηρεί υποκατάστημα.

Αποστολή μας έιναι να σας εξυπηρετούμε με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο παρέχοντας υπέυθυνα τεχνικές υπηρεσίες για την αναβάθμιση και την σωστή λειτουργία της ιδιοκτησίας σας.
Οι κύριες δραστηριότητες μας είναι η μελέτη και η κατασκευή κτιριακών έργων, η εξοικονόμιση ενέργειας σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, η τεχνική κάλυψη και η εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Σχέδιο χωρίς τίτλο (1)
Σεβασμός στο διαθέσιμο budget.
Οικονομική, ευρηματική και γρήγορη κατασκευή.
Μεγάλος αριθμός εναλλακτικών σεναρίων έτσι ώστε να έχει την δυνατότητα ο πελάτης να διαλέξει τη λύση η οποία καλύπτει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις προσωπικές του ανάγκες.
Μοναδικότητα των λύσεων, λειτουργικότητα, αισθητική και κατασκευαστική ποιότητα.
Πρόσφατα Έργα
Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε !
Η AlphaPlus είναι ο δικός σας τεχνικός συνεργάτης.

Σας σεβόμαστε, σας ακούμε και φυσικά ανταποκρινόμαστε σε όλες σας τις ανάγκες και προσπαθούμε να δώσουμε τις λύσεις που χρειάζεστε άμεσα, με αξιοπιστία, υπευθυνότητα και φυσικά φροντίζοντας για το συμφέρον σας.

Καλέστε μας έτσι ώστε να κλείσουμε ραντεβού ή αφήστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και θα επικοινωνήσουμε εμείς άμεσα

Ζητήστε μια συμβουλή

    Νέα & Ανακοινώσεις
    Πρόσφατα Άρθρα
    Department of Energy, which is why we have funded six teams to improve technologies that will protect eagles sharing airspace with the new wind turbines
    Read More
    elGreek