Η Εταιρεία μας

Η AlphaPlus Tεχνική – Εμπορική με πανελλήνια εμβέλεια  έχει έδρα σε Καστοριά και Θεσσαλονίκη και αποτελεί σημαντικό παράγοντα στον τομέα των Φωτοβολταίκών στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε επενδυτικά σχέδια  Φωτοβολταϊκών Συστημάτων και οι υπηρεσίες μας εστιάζονται σε όλο το φάσμα του κύκλου ζωής ενός έργου .

Από τον αρχικό σχεδιασμό του, τον εντοπισμό της κατάλληλης θέσης και κλίσης στα φωτοβολταικά πάνελ, τη μελέτη εφαρμογής, την χρηματοδότηση, την αδειοδότηση, την επιλογή και προμήθεια του κατάλληλου εξοπλισμού βάσει των αναγκών του πελάτη και του έργου, την εγκατάσταση, τη σύνδεση με το δίκτυο, τη διαχείριση και καλή λειτουργία του έργου καθώς και τη συντήρησή του, τηρώντας πάντα αυστηρά τις προδιαγραφές που ορίζονται από την κείμενη νομοθεσία. 

 

Παρέχoυμε υψηλής ποιότητας ενεργειακές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές και απευθύνεται σε επιχειρήσεις, ιδιώτες και οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα. Μέσα από διαρκή εκπαίδευση, σεμινάρια και πιστοποιήσεις αλλά κυρίως μετά την επιτυχή εκτέλεση μεγάλου αριθμού εγκαταστάσεων έχουμε αποκτήσει σημαντική τεχνογνωσία στην εγκατάσταση, επισκευή και συντήρηση των προϊόντων των περισσότερων κορυφαίων κατασκευαστών.

 Η ομάδα μας είναι πλήρως δομημένη και οργανωμένη για να παρέχει υπηρεσίες εγγυημένης ποιότητας με τις τελευταίες προδιαγραφές και τεχνολογίες, δίνοντας προτεραιότητα στη σωστή ποιότητα υλικών, κατασκευών και την παράδοση έργου εντός συμφωνημένου χρόνου χωρίς καθυστερήσεις.

Η Φιλοσοφία μας

Σημαντικός παράγοντας για την AlphaPlus είναι το έργο να είναι φιλικό προς το περιβάλλον, τόσο κατά την διάρκεια της κατασκευής, εφαρμόζοντας τις απαραίτητες διαδικασίες διαχείρισης υλικών, όσο και με το πέρας αυτής, ώστε να εξασφαλίσουμε την χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Η ομάδα της AlphaPlus είναι πάντα ενημερωμένη για τις σύγχρονες εξελίξεις, γεμάτη γνώσεις και εμπειρία για να μπορέσει να κατανοήσει οποιαδήποτε ανάγκη των πελατών της. Παρέχουμε ευέλικτες λύσεις ώστε να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες σας . Θεωρούμε εξαιρετικά σημαντική την εμπιστοσύνη που δημιουργείται μεταξύ της ομάδας μας και των πελατών μας.

Ο Στόχος μας                                        

Στόχος μας είναι η σχεδίαση και εγκατάσταση ποιοτικών και αξιόπιστων φωτοβολταϊκών συστημάτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Προτείνουμε αξιόπιστες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και  μακρόπνοης λειτουργίας. Η ενδελεχής μελέτη και σχεδίαση συνδυάζεται με την άριστη ποιότητα και αξιοπιστία των υλικών που επιλέγονται. Το εξαιρετικά καταρτισμένο προσωπικό μας αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς και εγγυάται τη βέλτιστη οικονομοτεχνικά λύση, ενώ το εξειδικευμένο τεχνικό δυναμικό μας προσφέρει τη βέλτιστη εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού σας συστήματος.

 

Η Ομάδα μας

Σλημιστινός Νικόλαος
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
Στεργιόπουλος Χρήστος
Μηχανολόγος Μηχανικός
Σλημιστινού Βιολέττα
Οικονομολόγος Μ.Β.Α.
Ξανθόπουλος Χρήστος
Σύμβουλος Τεχνολογίας
Σχέδιο χωρίς τίτλο (1)
Σεβασμός στο διαθέσιμο budget.
Οικονομική, ευρηματική και γρήγορη κατασκευή.
Μεγάλος αριθμός εναλλακτικών σεναρίων έτσι ώστε να έχει την δυνατότητα ο πελάτης να διαλέξει τη λύση η οποία καλύπτει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις προσωπικές του ανάγκες.
Μοναδικότητα των λύσεων, λειτουργικότητα, αισθητική και κατασκευαστική ποιότητα.
Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε !
Η AlphaPlus είναι ο δικός σας τεχνικός συνεργάτης.

Σας σεβόμαστε, σας ακούμε και φυσικά ανταποκρινόμαστε σε όλες σας τις ανάγκες και προσπαθούμε να δώσουμε τις λύσεις που χρειάζεστε άμεσα, με αξιοπιστία, υπευθυνότητα και φυσικά φροντίζοντας για το συμφέρον σας.
Καλέστε μας έτσι ώστε να κλείσουμε ραντεβού ή αφήστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και θα επικοινωνήσουμε εμείς άμεσα

Φόρμα Επικοινωνίας

    en_USEnglish