Καλέστε μας στο 24670 82322 για δωρεάν Μελέτη & Προσφορά

Εξοικονομήστε έως και 100% με το πρόγραμμα «Φωτοβολταϊκά στη Στέγη»
Με σύμμαχό σας τον ήλιο, γίνεστε ενεργειακά αυτόνομοι αποθηκεύοντας την Πράσινη Ενέργεια που παράγει το Φωτοβολταϊκό σας μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος του λογαριασμού σας και το περιβαλλοντικό σας αποτύπωμα. Εμείς αναλαμβάνουμε τη διαδικασία από την αρχή έως το τέλος και εσείς εξοικονομείτε χρόνο και χρήματα.
Επωφεληθείτε από την κρατική επιδότηση* «Φωτοβολταϊκά στη Στέγη» που είναι σε ισχύ και αφορά όλες τις οικιακές και αγροτικές παροχές σήμερα.
- Η επιδότηση καλύπτει οικιακά Φωτοβολταϊκά συστήματα με επιδότηση έως και 100% για την μπαταρία και έως 65% για το φωτοβολταϊκό σας.
- Για τις αγροτικές παροχές η επιδότηση αφορά Φωτοβολταϊκά συστήματα με ή χωρίς μπαταρία.
Aναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία της Κρατικής Επιδότησης για λογαριασμό σας!  

Μεγιστοποιήστε το όφελός σας με τη δύναμη του ήλιου.

Για να μεγιστοποιήστε τα οφέλη  σας μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα Φωτοβολταϊκά πακέτα με Μπαταρία.

Αποθηκεύοντας την πράσινη ενέργεια που παράγει το Φωτοβολταϊκό σας με τη βοήθεια του ήλιου, αποκτάτε αυτονομία, μειώνετε τον λογαριασμό σας και παράλληλα βελτιώνετε το περιβαλλοντικό σας αποτύπωμα.

Σας εξασφαλίσαμε τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο των μπαταριών, invert και πάνελ με διεθνή πιστοποιητικά ασφαλείας και 10ετή εγγύηση.

Η ΑlphaPlus με μεγάλη εμπειρία στα οικιακά φωτοβολταϊκά (Νet Μetering) και σε αυτόνομα συστήματα με μπαταρίες αποτελεί την πιο αξιόπιστη επιλογή.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επιδότηση για φωτοβολταϊκά καλέστε στο 2467082322.

elGreek